CLA kosttillskott – konjugerad linolsyra

CLA kosttillskott – konjugerad linolsyra

CLA kosttillskott eller på svenska konjugerad linolsyra är en nyttig fettsyra som används vid bantning. CLA kosttillskott är ett perfekt kosttillskott för den som vill skära ned på fett samtidigt som du bygger muskelmassa. CLA är även en utmärkt  källa till omega-6. Konjugerad linolsyra är essentiell, vilket betyder att din kropp inte kan producera den själv så du måste få i dig den från kosten eller med hjälp av CLA kosttillskott.

 

CLA eller lite längre conjugated linoleic acid finns naturligt i nötkött och mjölk i små mängder. Kor får i sig det från färskt gräs men i och med den industriella matproduktionen så får de i sig betydligt mer sällan i sig färskt gräs och människor har därför fått i sig mindre CLA med tiden.

 

Vad används CLA till?

CLA används för att att bränna fett samtidigt som du behåller muskelmassa. Det är ett populärt kosttillskott bland bodybuilders när de ska deffa och komma i form. För att friska celler ska fungerar optimalt så behöver receptorerna vara i toppform. Det är här som CLA, konjugerad linolsyra kommer in och bygger upp receptorerna så att de fungerar mer optimalt. De kan på så vis svara snabbare och se till att din kropp bränner fett.

 

Med dagens industriella produktion av mat så är det lätt att få brist på konjugerad linolsyra och det är precis just därför många elitidrottare väljer att ta ett CLA kosttillskott.

 

Vad gör CLA för din kropp?

 

 

 

Smartsupps CLA

Smartsupps CLASmartSupps CLA är ett välproducerat kosttillskott av CLA. En lagom dos är tre kapslar per dag.

  • Kapslarna gör det lätt och smidigt att få i sig SmartSupps CLA.
  • Det räcker i mer än 2 månader
  • Hela 200 kapslar!

Här hittar du SmartSupps CLA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var hittar jag CLA kosttillskott?

Här hittar du vårt utbud av CLA.