Testosterontillskott

Ett testosterontillskott är ett smart kosttillskott som hjälper dig att känna dig som en man. Det innehåller de ämnen du kan ha brist av som gör att din testosteronproduktion inte är maximal.


Maxulin – Det tillskottet för män!

Maxulin

Du kan prova Maxulin för enbart halva priset med Gymråtta

För endast 199 kr (ordinarie pris 398 kr)

Beställ nu – halva priset!

Maxulin är ett spännande kosttillskott som innehåller Testofen som kan hjälpa dig att få fram det bästa som man. Det är dokumenterat att dagligt regelbundet intag över tid kan frigöra mer av testosteronet i blodet. Mer fritt testosteron kan ge dig

  • Förbättrad fysik
  • En ny kraft
  • Mer lust

Maxulin innehåller det du behöver som man som:

Testofen: Förbättrar utvecklingen av muskelmassa. Hjälper dig med förbränningen och att frigöra testosteron i blodet.

Zink: Hjälper dig att upprätthålla normal testosteronvärden. Bibehåller normal fruktbarhet och reproduktion.

Magnesium: Hjälper dig med normal muskelfunktion. Normal förbränning.

Vitamin B6: Hjälper dig att minska trötthet och förhindra utmattning

Beställ nu – halva priset!

Bara 199 kronor för 2 månader!


Testosterontillskott är en grupp av växtbaserade kosttillskott avsedda för att naturligt öka testosteronnivåerna. De kan fungera genom att direkt öka testosteron i ett normalt intervall. Hur som helst, i slutändan, är dessa tillskott avsedda för att hjälpa dig att återhämta sig snabbare och bygga större och starkare muskler.

testosterontillskott

Vad innehåller ett testosterontillskott?

Ett testosterontillskott innehåller ämnen som kommer att hindra din testosteronproduktion om du har brist av dem.  Ett bra testosterontillskott innehåller saker som zink, magnesium,  fenugreek(Testofen).

Fenugreek, Testofen eller bockhornsklöver

Fenugreek, Testofen eller bockhornsklöver är ett namn för samma sak. Det är en ört som man tror kan hjälpa dig att öka din sexlust och dina testosteronvärden.

Zink

En studie gjort 1996 fan att unga män med normal mängd testosteron som undvek zink i sin kost under 5 månader upplevde en dramatiskt tapp av testosteron på mer än femtio procent.

Forskning visar att tillräckligt zink i kroppen  hjälper dig att få en mer robust produktion av testosteron och närliggande atletiska hormoner.

I en annan studie också gjorde 1996 av Department of Internal Medicine för Wayne State University School of Medicine så undersökte man zinkbristen som är utbredd över världen inklusive rika länder som USA. Man vet att stor eller mild zinkbrist korrelerar med hypogandism eller testosteronbrist. Men man vet inte vad som händer vid marginell zinkbrist för testosteronvärdena. De studerade förhållandet mellan cellulär zinkkoncentration och testosteron i en korsstudie hos 40 normala män mellan 20 och 80 år. Hos fyra unga män ungefär 27,5(+/- 0,5 år) så mätte man testosteronvärdena innan och efter man infört en zinkbrist som infördes med att minska zink i kosten. De undersökte också zinkbrist hos äldre män i 64 år(+/- 9 år) som hade en mild zinkbrist innan och som man gav ett oralt zinktillskott i tre till sex månader.

Man fann att begränsa zink i sin kost var signifikant korrelerat med testosteronbrist så därför så kan ett testosterontillskott vara något för dig.

Testosteron

Testosteron är ett hormon. Det är hormonet som sätter håret på en mans bröstkorg. Det är det som driver hans sexlust.

Under puberteten hjälper testosteron till att bygga upp mannens muskler, fördjupa din röst och öka storleken på hans kön. Vid vuxen ålder behåller han en stark mans muskler och ben och upprätthåller sitt intresse för sex. Kort sagt, det är det som gör att du känner dig rent fysiskt som en man.

Efter ungefär 30 års ålder börjar de flesta män uppleva en gradvis nedgång i testosteron. En minskning av sexlust åtföljs ibland av en minskning av testosteron, vilket leder till att många män felaktigt tror att deras minskade intresse för sex helt enkelt beror på åldrande.

testosteron tillskott

De flesta män har mer än tillräckligt med testosteron. Men det är möjligt att kroppen producerar för lite testosteron. Detta leder till ett tillstånd som kallas hypogonadism. Detta kan behandlas med hormonbehandling, vilket kräver läkares recept och noggrann övervakning. Män med normala testosteronnivåer bör inte överväga behandling med testosteron. Istället för testosteronbehandling så kan det vara smart att pröva ett naturligt testosterontillskott istället som maxulin.

Kroppens endokrina system består av körtlar som tillverkar hormoner. Hypothalamus, som ligger i hjärnan, säger till hypofysen hur mycket testosteron kroppen behöver. Hypofysen skickar sedan meddelandet till testiklarna. De mesta av testosteronet produceras i testiklarna, men små mängder kommer från binjurarna, som ligger strax ovanför njurarna. Hos kvinnor producerar binjurarna och äggstockarna testosteron även om det är betydligt mindre än hos män.

Vilken mat kan hjälpa mig att öka mitt testosteron mer än ett testosterontillskott?

För att öka ditt testosteron så kan testosterontillskott öka dina testosteronvärden men du kan även öka se till att försöka få i dig i maten.

Tonfisk: Tonfisk innehåller mycket vitamin D, som korrelerar med ett längre liv och testosteronproduktion. Det är även vänligt för hjärtat, proteinrik med lite kalorier. Oavsett om du väljer tonfisk från burk eller färsk så är fisk ett naturligt sätt att öka ditt testosteron. En portion av tonfisk fyller dina dagliga vitamin D behov.  Om du inte är något fan av tonfisk så kanske en annan fisk med mycket vitamind kan vara något för dig som lax eller sardiner. Glöm inte bort att moderation är nyckeln. Försök att äta max två-tre portioner per vecka för att minimera ditt intag av kvicksilver som finns i fisk

Vitlök: Undviks av vampyrer och svaga muskler. Vitlök innehåller allicin, något som minskar stresshormonet kortisol. “Kortisol tävlar med testosteron om samma platser inom muskelcellen” enligt nutritionskonsulten Alan Gordon. Undvik kortisol så kan ditt testosteron arbeta. Vitlök är mer potent som ett testosterontillskott när det inte är kokat.

Mjölk: Ta bort fluffet genom att öka dina testosteronnivåer med mjölk. Mjölkets aminosyror ökar din produktion av anaboliska hormoner som din kropp bygger muskler av och trimmar bort fettet. The Department of Health rekommenderar tre glas med 200 ml mjölk varje dag.

Ägg: Ägg har verkligen en positiv sida. “Äggulan kolesterol är prekursorn till testosteron” enligt den kliniska nutritionisten Kim Pearson. Oroa dig inte om att det ska vara farligt för hjärtat. En studie från University of Connecticut visade testpersonerna kunde äta tre ägg om dagen utan att det påverkade deras kolesterolvärden.