Maxulin

Maxulin är ett intressant nytt kosttillskott som innehåller det som du inte vill ha en brist av för att känna dig som en man. Maxulin innehåller Testofen som man vet kan hjälpa dig att frigöra mer testosteron i ditt blod.


Maxulin – Tillskottet för män!

Maxulin

Du kan prova Maxulin för enbart halva priset med Gymråtta

 

 

För endast 199 kr (ordinarie pris 398 kr)

Beställ nu – halva priset!

 

 

Maxulin är ett spännande kosttillskott som innehåller Testofen som kan hjälpa dig att få fram det bästa som man. Det är dokumenterat att dagligt regelbundet intag över tid kan frigöra mer av testosteronet i blodet. Mer fritt testosteron kan ge dig

 • Förbättrad fysik
 • En ny kraft
 • Mer lust

 

Maxulin innehåller det du behöver som man som:

Testofen: Förbättrar utvecklingen av muskelmassa. Hjälper dig med förbränningen och att frigöra testosteron i blodet.

Zink: Hjälper dig att upprätthålla normal testosteronvärden. Bibehåller normal fruktbarhet och reproduktion.

Magnesium: Hjälper dig med normal muskelfunktion. Normal förbränning.

Vitamin B6: Hjälper dig att minska trötthet och förhindra utmattning

 

Beställ nu – halva priset!

Bara 199 kronor för 2 månader!

 


 

 

Vad innehåller Maxulin?

Maxulin innehåller väldigt intressanta ämnen som är väldigt intressanta till exempel Testofen eller bockhornsklöver som hjälper dig frigöra testosteron i blodet.

Maxulin Innehåll

Testosfen

Testofen är ett patenterat extrakt av  bockhornsklöver ibland kallat fenugreek som finns i Maxulin. Testofen är intressant eftersom det hjälper dig frigöra testosteron i blodet. Det finns flera spännande studier på Testofen som finns i Maxulin.

Zink

Zink hjälper dig få en normal testosteronnivå.

Zinkbrist är ofta kopplat till låga testosteronvärden så därför innehåller Maxulin zink. Zink är en essentiell mikronutrient som hjälper din kropp:

 • Få bort bakterier och virus
 • Producera DNA och annat genetiskt material
 • Reparera din mag-tarmkanal

Zink kan bara öka testosteron för de med testosteronbrist. Zinkbrist är vanligt över världen. Stor eller moderat zinkbrist är kopplat till hypogonadism alltså för lite produktion av könshormoner som testosteron eller östrogen. I en studie så undersökte man förhållandet mellan zink och testosteron hos 40 normala män mellan 20 och 80 års ålder. Man drog slutsatsen i studien att zink kan spela en viktig roll i att reglera testosteronnivåer hos vanliga män.

 

Vitamin B6

Maxulin innehåller Vitamin B6 för att se till att du minskar din trötthet och utmattning. Vitamin B6 är en vattenlöslig vitamin som finns naturligt i många sorters mat och läggs ibland till i en del maträtter och finns i kosttillskott. Vitamin B6 är det generella namnet för sex föreningar som har vitamin B6-aktivitet.

Magnesium

Magnesium ser till att du får en normal muskelfunktion. Att få i sig tillräckligt med magnesium hjälper dig att öka ditt testosteron och bygga muskler eftersom magnesium ökar kroppens antioxidativa kapacitet, minskar inflamation som hjälper dig att på ett robust sätt släppa ut testosteron och IFG-1. Till exempel så visade en ny studie med tae kwon do atleter som fick ett tillskott med ungefär 750 mg magnesium dagligen under fyra veckor ökade sitt fria testosteron med 26 procent vid vila och 18 procent vid ett springtest.

Att få i sig tillräckligt med magnesium är nödvändigt för att inte sätta kroppen i en hormonell obalans  och att hålla dig mager. I en italiensk studie gjort 2011 så visade man att äldre män med lågt magnesium hade lägre fritt testosteron och total testosteronnivå än de med högsta magnesiumvärden. Magnesium var oberoende kopplat till IFG-1 och testosteron hos dessa män efter att man justerade för faktorer som kroppsfett och sjukdom. Därför så vill du att ett bra kosttillskott som Maxulin ska innehålla magnesium

 

Vad kan du göra mer än att ta Maxulin?

Det finns flera saker du kan göra för att öka din testosteronproduktion mer än att ta ett naturligt testosterontillskott som Maxulin.

Se till att du sover ordentligt. Redan 1975 så har forskare funnit att testosteron ökar efter natten. Att sova ordentligt är nödvändigt för att kroppen ska kunna återhämta sig. Nyligen så har man kunnat visa att bara en natt med för lite sömn förändrar hur dina testosteronproduktion, du får mindre testosteron nästa morgon. Man har sett att båda sömnbrist över tid eller att enbart få 4,5 timmar sömn ledde till markant lägre testosteron.

maxulin sömn

Om du vill få i dig zink i din kost istället för att äta Maxulin så kan du äta saker som:

 • Rött kött
 • Fågel
 • Skaldjur
 • Nötter
 • Mjölkprodukter

 

socker maxulin

Undvik socker. Testosteron minskar temporärt när ditt blodsocker spikar och lågt testosteron är nästan givet om du har diabetes. Till exempel så visade en ny studie att män som har normala insulinnivåer fick 25 procent lägre testosteron efter att de druckit en dryck med socker i. Testosteronet var lågt i två timmar och nästan 80 procent av alla män fick så lågt testosteron att de skulle kunna klassas som att de har testosteronbrist.

Den här studien undersökte akuta eller engångsspikar i blodsockret men om ditt blodsocker är förhöjt gång på gång så kommer dina hormonvärden att kastas omkull och du kommer att lida av lågt testosteron. Vi vet att sömnbrist påverkar blodsockret och dina insulinvärden som påverkar testosteronnivåerna och höjer ditt kolesterol. Med en ofördelaktig ratio av kolesterol till testosteron så kommer du att bli satt i ett katabolt tillstånd, din muskelmassa och kommer minska och du kommer att bygga fett. Därför så vill du undvika att få i dig för mycket socker i kombination med Maxulin.

 

Maxulin och testosteronhöjande träning

träning maxulinTestosteronnivåerna toppar ut ungefär 30 minuter efter du tränat och återvänder till sina vanliga nivåer efter ungefär en timme. En viktig fråga är om en så tillfällig ökning av testosteron efter ett högintensivt pass kan öka din muskelmassa signifikant? Det är en bra fråga.

Men låt oss kolla på det hela från en annan vinkel. Om vi lägger upp två styrketräningsprogram ett som producerade 15% ökning av testosteron efter träning och ett annat som ökade ditt testosteron med 100%, så skulle du förmodligen välja det som ökade dina naturliga testosteronvärden mest även om ökningen är under en mindre tid. Det i kombination med Maxulin kanske kan hjälpa dig tillräckligt.

Faktum är att män som lyfter vikter har högre testosteronvärden när de vilar än män som inte styrketränar. Om den ökningen beror på ökningen av testosteron efter träning eller andra fysiologiska orsaker är oklart.  Även om vetenskapsmän inte är överens om hur mycket den temporära ökningen av testosteron hjälper så verkar det logiskt att mer testosteron enbart kan hjälpa dig. Så varför inte välja den sortens träning som ökar ditt testosteron mest?

Vetenskapen kring testosteronträning

Vetenskapen om testosteronhöjande träning kommer från respekterade journaler, inte bara en slumpmässig journal. Dessutom så är den här träning uppbackad av data från verkligheten, den sortens information man lär sig från elittränare som konstant blandar och finputsar träningsparametrar för att hitta vad som bäst bygger muskler.

Från vetenskapssidan kommer doktoranden E. Todd Schroeder som är en av de största experterna inom styrketräning och testosteron. I över ett decenium så har Dr. Schroeder använt sitt träningsfysiologiska labb i University of Southern California för att analysera och mäta förändringar i testosteron under och efter styrketräning.

 

Dr. Schroeder har hittat tre nyckelfaktorer för att maximera testosteronutsläppet vid styrketräning. Vi översätter dessa testosteronhöjande principerna till tre kvantitativa tränings parametrar:

 1. Träna stora muskelgrupper. Träna basövningar inga isolationsövningar
 2. Träna tungt. Träna runt 6-8 repetitioner under sex set
 3. Vilka en kort period. Vila en minut mellan varje set.

 

Symtom på testosteronbrist?

Maxulin kan hjälpa dig med åldersrelaterade problem det är inte ett testosterontillskott men det hjälper dig frigöra det bundna testosteronet. Men hur ser det egentligen ut för de som har drabbats av testosteronbrist?

Trötthet

Män med lågt testosteron rapporterar ibland att de lider av en extremt trötthet och bristande energi. Du kanske har lågt testosteron om du hela tiden trots att du får gott om sömn har svårt att känna motivation för att träna.

Tappar muskelmassa

Maxulin muskelmassa

Eftersom testosteron spelar en central roll i byggandet av muskler så upplever män med lågt testosteron att deras muskelmassa minskar. Studier har visat att testosteron påverkar muskelmassan. Testofen som finns i Maxulin har i studier visat sig kunna hjälpa dig att bygga muskler.

Mer kroppsfett

Män med lågt testosteron kan också uppleva att mängden fett ökar på kroppen. De kan drabbas av gynekomasti alltså brösten växer och ser mer ut som en kvinnas. Man tror att det beror på en obalans mellan testosteron och östrogen hos män.

Minskad Benmassa

Osteoporos eller benskörhet är betydligt vanligare hos kvinnor. Men män med lågt testosteron kan också uppleva minskad benmassa. Så män, speciellt äldre män, har lägre benmassa och har mer skadebenägenhet när det gäller benfrakturer.

Håravfall

Maxulin håravfall

 

Testosteronet spelar flera nyckelroller, bland annat för produktionen av hår. Att bli tunnhårig är en naturlig del av att åldras för de flesta män. Det finns en genetiskt anledning till håravfall men män med lågt testosteron kan uppleva att de tappar kroppsbehåring.

 

 

Humörsvängningar

Män med lågt testosteron kan uppleva humörsvängningar. Det är för testosteron påverkar många fysiska processer i kroppen. Inklusive humör och det mentala. Forskning visar att män med lågt testosteron är mer sannolikt att drabbas av depression, irritation eller bristande fokus.

Till skillnad från kvinnor som upplever ett drastiskt tapp av hormoner vid klimakteriet så tappar män testosteron mer över tid. Desto äldre en man är desto mer sannolikt att han har mindre testosteron. Din läkare kan göra prov och rekommendera en behandling